Omet al contingut

Teambuilding

Perquè som una bona opció per fer team building?

Descobreix com participar en una experiència d’escape room pot portar el treball en equip de la teva empresa al següent nivell!

Els Escape rooms han estat considerats des del principi com una gran activitat de treball en equip per a les empreses. Oferim una experiència lúdica i d’immersió per descobrir les fortaleses i debilitats d’un equip en un escenari de diversió. On els membres de l’equip tindran l’oportunitat de treballar dins del seu grup, actuar amb el seu cap d’equip, i explorar el joc per si mateixos.

Poder tenir experiències compartides ajuda a crear records que perdurin en el temps, i per tant, fer més forts els llaços entre els membres d’un equip.

Com ho fem?

Es tracta de transformar la diversió en aprenentatge i la resolució d’enigmes en col·laboració.

L’objectiu és poder dur a terme activitats que posin a prova la capacitat de treball en equip i potenciïn la col·laboració, millorin la comunicació, enforteixin els vincles dins l’equip, i posin a prova la capacitat de presa de decisions ràpides i la resolució de reptes i conflictes, en un entorn de pressió controlada. A més a més, de desenvolupar habilitats com ara la lògica, l’observació, el pensament lateral…

Tot això sense que deixi de ser una experiència emocionant i divertida en tot moment!

Dades

Horari: ens podem adaptar a l’hora que us vagi millor!
Duració: 1 hora, més uns 10-15 minuts per fer la introducció abans del joc i la postpartida després.
Jugadors: 2 a 8 per sessió. Si sou més de 8 persones, podeu dividir-vos i fer diverses sessions seguides. Fins i tot podeu competir a veure quin grup pot sortir més ràpidament!
Preu: Des de 15,00€ per persona amb IVA inclòs.

Contacta amb nosaltres per a més informació i demana’ns un pressupost!

Correu: hola@secretroomescape.com
Telèfon/Whatsapp: 602219695