Omet al contingut

POLÍTICA DE VENDA

L’usuari tindrà accés al servei de pagament online per a realitzar el pagament de la reserva des de les pàgines “Reserves” i “Val regal”. Un cop realitzat tot el procés de la reserva en línia a través de la passarel·la bancària (TPV virtual), rebrà una confirmació del pagament i la reserva. Els pagaments en línia es poden fer mitjançant el nostre TPV virtual utilitzant les targetes VISA i MASTERCARD.

POLÍTICA DE DEVOLUCIÓ

No s’admeten cancel·lacions ni devolucions, però sempre pots canviar la data de la reserva avisant amb un mínim de 48 hores d’antelació, el dipòsit quedarà guardat durant 90 dies des de la data de la reserva original. Pots fer-ho per escrit enviant un correu electrònic a hola@secretroomescape.com indicant en aquest correu electrònic totes les dades de la reserva, afegint nom i cognoms, data i dades de contacte; o trucant al telèfon 602219695. Per tornar a fer la reserva, s’haurà de tornar a pagar el dipòsit, pagant en efectiu el que resta del pagament dels dos dipòsits. 

En cap cas es retornarà l’import del dipòsit.

POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ

No s’admeten cancel·lacions ni devolucions. Es podrà canviar dia i hora de la vostra reserva avisant amb 48h d’antelació. Secret Room Escape es reserva el dret de cancel·lar una partida si s’arriba tard o s’arriba sota els efectes de l’alcohol, drogues o amb una actitud violenta.

En cap cas es retornarà l’import del dipòsit.