Sopars de Misteris

Un sopar especial

 

10 a 15 persones 120 minuts aprox. Població ManresaA qui va dirigida l'activitat?

Activat només per a majors d'edat, sense excepcions.

El grup pot ser menor de 10 persones o major de 15 persones?

No acceptem grups menors de 10 persones ja que llavors el joc no seria el mateix i la durada seria molt inferior, no podríem oferir la mateixa experiència. El tamany del grup el límitem a 15 persones però si sou més ens ho podeu comentar miraríem si es possible ampliar el grup.

Es pot escollir el menjar?

Durant l'activitat donem sopar realitzat per una empresa de càtering. Uns dies abans us passarem el menú per poder escollir els plats i els postres, un cop escollit no es poden fer canvis, ja que el dia del sopar només disposarem del càtering, no tenim servei d’hostaleria ni cuina. Si teniu intoleràncies o al·lèrgies ens ho heu de fer saber per avisar a l'empresa de càtering o buscar alternatives perquè la vostra experiència pugui ser igual de satisfactòria.

Es pot canviar el personatge assignat?

MAI, un cop rebeu els personatges ja no es podran canviar, ja que els rebeu tot el grup a la vegada i no es poden fer canvis.

Puc explicar amb la resta del grup el personatge que m'ha tocat?

PROHIBIT dir res del personatge i les instruccions que rebeu, desfaríeu totalment el sentit de l'activitat i perdria l'efecte sorpresa, perjudicant a tota la resta de participants.

Quins dies es fan els sopars?

A diferència dels room escapes, no tenim unes dates fixes, si esteu interessats en fer una reserva per un Sopar de Misteri ens contacteu i mirarem d'adaptar-nos a la data escollida. Només podem fer un sopar per dia, ja que és una sola sala.

Es pot pagar el mateix dia?

NO, el sopar sempre es paga per anticipat, ja que cal encarregar el menjar amb uns dies d’antelació i enviem les instruccions per e-mail un cop realitzat el pagament, sinó estaríeu rebent el joc per e-mail (drets reservats a Secret Room Escape) sense saber segur si assistireu.

Si no puc venir que he de fer?

Si hi ha qualsevol imprevist i no podreu assistir, cal avisar el més aviat possible, si es pot trobar un substituït comunicar-ho a Secret Room Escape, i sinó és possible substituir el jugador i s'avisa amb una setmana d’antelació podem fer la devolució dels diners.